A modern logo in a minimalistic white modern font with a light blue line over the last two letters. The logo represents an investment company specializing in innovative and forward-thinking investment opportunities in professional sports clubs.

Imprint

Alarin B.V.
Vijzelstraat 68-78
1017HL Amsterdam

CEO: Lucas Brichetti-Wagner, Ariel W. Gala

KvK Nummer: 88543943

Aansprakelijkheid t.a.v. inhoud

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie.
Alarin Capital B.V

Aansprakelijkheid t.a.v. links

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteiten.
Verplichtingen om het gebruik van informatie onder het algemeen recht te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van gepaste schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud is niet herkend op het moment van koppelen.
Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn enkel voor privé, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud aan deze website niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Zou u desondanks een inbreuk op het auteursrecht opmerken, dan verzoeken wij u om ons hiervan op de hoogte te brengen. Na kennisgeving van schendingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Webdesign and development:

meg-design.com